• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Києві представляють вітчизняний обприскувач Boguslav Ibis 3180 LP
    Опубликовано: 2021-06-16 13:51:12

    В Києві представляють вітчизняний обприскувач Boguslav Ibis 3180 LP

    Як повідомляє AgroPravda.com, в Києві проходить виставка сільгосптехніки і технологій «Агро-2021», найбільша агропромислова виставка в Україні і Східній Європі. А ми починаємо розповідати про найцікавіші моделі виставки.

    Як повідомляє AgroPravda.com, в рамках виставки представляють вітчизняний обприскувач Boguslav IBIS 3180 LP.

    Серія обприскувачів IBIS 3000 призначена для середніх та невеликих фермерських господарств. Моделі оснащені двигуном JCB потужністю 175 к.с. Обприскувач має бак об’ємом 3150 літрів та може оснащуватись штангою на 24 або 28 метрів.

    Ця машина поставляється із приводом на 4 колеса, оснащена інтелектуальною антибуксувальною системою POCLAIN. Це забезпечує стабільний рух обприскувача з оптимальними енерговитратами в умовах стрімких рельєфів та екстремально важких ґрунтів.

    Задні колеса і передній міст оснащені незалежною підвіскою, що у значній мірі покращує безпеку і комфорт під час пересування дорогами загального користування на високій швидкості.

    Регулювання передньої і задньої підвіски здійснюється за допомогою азотних енергоакумуляторів, пов'язаних з блоком управління. Таким чином обприскувач працює однаково стабільно незалежно від ступеню заповнення баку і мікрорельєфу.

    Кабіна обприскувача відповідає стандартам 4-го – максимального рівня безпеки у відповідності до Європейських вимог.

    Обприскувач оснащено системою комп`ютерного управління ARAG Bravo 400S LT, яку включено до стандартної комплектації. Комп’ютер керує усіма функціями розподілу рідини і навігації, а також виключає секції в автоматичному режимі без підтримки зовнішнього електронного блоку управління (ECU).

    Однією з головних переваг самохідних обприскувачів BOGUSLAV є перевірена роками на причіпних моделях конструкція штанги і унікальна система її стабілізації. Механізм стабілізації штанги обладнаний амортизаторами і пружинами для гасіння коливань у вертикальній площині і блоками пружинних елементів для гасіння коливань в горизонтальній площині. Він забезпечує максимальну стабільність штанги без додаткової електроніки і зменшує вплив нерівностей поля на роботу обприскувача.

    Додамо, що обприскувачі ТМ BOGUSLAV включені до переліку техніки, на яку надається державна компенсація 25% її вартості. До того ж компанія пропонує кілька вигідних програм фінансування на придбання техніки та спеціальні рішення по їх сервісній підтримці.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.