• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бізнес закликає ВР ухвалити законопроект №2289
    Опубликовано: 2021-06-09 11:09:48

    Бізнес закликає ВР ухвалити законопроект №2289

    Прийняття законопроекту №2289 щодо розблокування імпорту інноваційних засобів захисту рослин (ЗЗР) для державних випробувань в Україні підтримується 16-ма бізнес- та аграрними асоціаціями, громадськими об’єднаннями.

    Як пише ВАР, кожен день зволікання із прийняттям законопроекту №2289 в цілому негативно впливає як на економіку, так і на екологію, адже новітні препарати є більш безпечними для здоров’я людини і навколишнього природного середовища, а також блокує відновлення інвестицій в науково-дослідну діяльність в галузі ЗЗР в Україні.

    Зважаючи на те, що поточний сезон ще не до кінця втрачено й можна встигнути надати на державні випробування хоча б ряд інноваційних препаратів, а також незабаром починається процес бюджетування компаніями інвестицій в науково-дослідну діяльність в Україні та необхідних для проведення державних випробувань процедурних дій і логістики на наступний сезон, критично важливим є якнайшвидший розгляд та прийняття законопроекту №2289.

    Запропоновані зміни дадуть можливість українським аграріям використовувати продукти нового покоління, тим самим підвищуючи врожайність та конкурентоспроможність сільгосппродукції та надаючи можливість якомога раніше реагувати на майбутні виклики в боротьбі зі шкідниками.

    Враховуючи надзвичайну важливість та терміновість ухвалення законопроекту №2289, звертаємося до керівництва Верховної Ради України, голів депутатських фракцій та всіх народних депутатів із проханням внести проект закону №2289 до пріоритетних законопроектів та 3 червня підтримати його ухвалення в цілому.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.