• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дієтолог назвала три продукти для довголіття
    Опубликовано: 2021-06-02 10:04:59

    Лікар-дієтолог Федеріка Аматі назвала три ключових продукти, які варто додати в раціон, тому що вони сприяють довголіттю. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

    Правильне харчування — основа здоров’я. Якщо ви хочете прожити довге життя, потрібно переглянути свій раціон і додати в нього три ключових продукти. Яких саме?

    Експерт з Англії Федеріка Аматі зазначила, що потрібно збагатити раціон клітковиною — складним вуглеводом, який сприяє хорошому травленню, а також нормалізації обмінних процесів. За словами фахівця, клітковина — один із кращих засобів для схуднення і підтримки нормальної роботи кишківника. Її можна знайти в авокадо, грушах, яблуках, бананах, брюссельській капусті, шпинаті.

    Ще одним “ключовим” продуктом, за словами дієтолога, вважається оливкова олія першого віджиму. Дослідники з’ясували, що така олія має сильні антиоксидантні властивості та знімає запальні процеси в організмі, які насамперед пов’язані з хворобами серця, артритом і хворобою Крона. Також у раціон потрібно додати зелень і листові овочі. У їхньому складі є поліфеноли, які протидіють окислювальному стресу.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.