• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Незабаром розпочинається збір першого органічного винограду
    Опубликовано: 2021-05-23 13:05:54

    «До збору першого органічного винограду без кісточок органічного виробництва в Європі залишилося декілька днів», – заявив Сімоне Раніоло, партнер історичної фруктової компанії II Castello, розташованої в сицилійському місті Маццарроне. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

    II Castello – член організації виробників «Opens», головою якої є Сальваторе Консолі. Сімоне Раніоло запропонував нові ідеї, оскільки обрав комбінацію інноваційних та традиційних методів, як у вирощуванні, так і в збуті винограду.

    «Я намагався внести в компанію молодіжний відбиток і одночасно відчутні зміни на ринку. Ось чому я зосереджуюсь, як на органічних, так і на насіннєвих сортах. Можу з гордістю сказати, що сьогодні наша компанія процвітає завдяки точному плануванню та програмуванню виробництв, що проводиться за погодженням з нашими давніми замовниками. Ми – одні  з перших компаній на міжнародних ринках з раннім, без кісточок органічним виноградом».

    Сільськогосподарська італійська компанія II Castello була створена на початку 80-х років підприємцем Біаджо Консолі, і сьогодні вона складається з 230 гектарів, з яких лише десять, присвячені органічному винограду без кісточок, вирощуваному в теплицях. Це сучасний виноробний завод, який за ці роки зміг задовольнити потреби італійських та закордонних ринків та цілих торгових мереж. II Castello може запропонувати контрольований та сертифікований продукт відповідно до всіх міжнародних стандартів.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.