• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Запоріжжі браконьєри виловили понад 200 кілограмів риби
    Опубликовано: 2021-05-16 10:04:12

    У період з 1 по 10 травня 2021 року в ході проведених рибоохоронних заходів державні інспектори Запорізького рибоохоронного патруля задокументували 42 порушення. Про це повідомляє пресслужба Управління державного агенства рибного господарства у Запорізькій області, пише agronews.ua.

    Так, було складено  три  протоколи  за порушення правил рибальства (ч. 3 ст. 85 КУпАП), за рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову – 27 протоколів (ч.4 ст. 85 КУпАП). Порушення порядку реалізації водних біоресурсів – шість протоколів за ч.1 ст. 88-1 КУпАП. Крім того, в ході меліоративного тралення водойм оформлено шість актів вилучення безхазяйного майна.

    Загалом, до рішення суду у порушників вилучено 204 кг водних біоресурсів, з яких 126 кг на ринках області та 123 заборонені знаряддя лову, з яких 96 в ході меліоративного тралення. До природного середовища існування у живому вигляді випущено 444 кг водних біоресурсів. Загальні збитки, завдані рибному господарству, склали 10 914 грн.

    Для прикладу, 7 травня в ході рибоохоронних заходів в акваторії Каховського водосховища, поблизу с. Осетрівка Запорізького району виявлено правопорушника, який здійснював незаконний лов риби сіткою у брід. У такий спосіб він добув 20 кг риби: 240 екз. карася сріблястого та 3 екз. сазана. Нанесений збиток склав 4 998 грн.

    На особу оформлено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Сітка та незаконно добуті водні біоресурси вилучені до рішення суду.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.