• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінагрополітики пропонують виділити 6,87 млрд грн для повноцінної діяльності
    Опубликовано: 2021-04-02 10:39:20

    Мінагрополітики пропонують виділити 6,87 млрд грн для повноцінної діяльност Верховна Рада України, під час позачергового засідання розгляне питання фінансування Міністерства аграрної політики та продовольства України.

    Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, народний депутат Сергій Лабазюк.

    Депутати розглянуть внесення змін до Держбюджету-2021 щодо фінансування діяльності МінАПК. Проектом закону № 5197 пропонується перенаправити з Мінекономіки понад 6,87 млрд грн на повноцінне відновлення роботи аграрного міністерства.

    Документом пропонується внести зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» в частині фінансування бюджетних програм діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державного агентства рибного господарства України та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, за рахунок перерозподілу коштів між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України.

    Згідно з додатком на діяльність Мінагропроду, пропонують виділити понад 6,87 млрд грн, з яких на апарат міністерства — 4,93 млрд грн, Держрибагентство — 422,3 млн грн, Держгеокадастр — 1,52 млрд грн.

    При цьому фінансування Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства пропонується знизити з 15,89 млрд грн до 9,44 млрд грн, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів — з 11,465 млрд грн до 11,04 млрд грн.

    Також депутати планують розглянути законопроекти щодо одноразової виплати ФОПам у розмірі 8 тис. грн (додатково з коштами з місцевих бюджетів). Добровільне “нульове” декларування доходів українців. Суть податкової амністії – держава «прощає» бізнесу колишні борги, наповнюючи державний бюджет.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.