• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо овоч, який допоможе побороти тягу до паління
    Опубликовано: 2021-03-26 11:09:06

    Багато людей намагаються позбутися від такої згубної звички, як куріння, але це завдання не з легких. Німецькі фахівці кажуть, що побороти тягу до паління можна за допомогою звичайного овочу. Якого саме? Про це повідомляє Comments.ua, пише agronews.ua.

    Експерти рекомендують додати у свій раціон баклажан, який містить нікотинову кислоту, або вітамін РР, внаслідок чого ефективно знижують нікотинову “ломку”. Крім того, цей вітамін позитивно діє на нервову систему, позбавляючи від стресу і нервового напруження, а саме стрес найчастіше і підштовхує людей до куріння сигарет.

    Німецькі фахівці говорять, що регулярне вживання цього овочу може замінити нікотиновий пластир, який використовується в нікотинозамісній терапії, в процесі припинення куріння. В той самий час баклажани не здатні принести шкоди організму, оскільки 10 г продукту містить всього 1 мікрограм (мкг) нікотину (сигарета містить від 1000 мкг нікотину).

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.