• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • BEDNAR в Україні удосконалює сервісне обслуговування
    Опубликовано: 2021-03-26 09:07:39

    BEDNAR в Україні удосконалює сервісне обслуговування

    В період з 11 лютого по 3 березня 2021 року, одразу по завершенню навчань торгової команди дилерів, BEDNAR Україна провели також навчання для сервісних інженерів компаній Агроресурс, АМАКО, НФМ-АГРО, ТОВ Компанія ЛАН та Тайтен Машинері Україна.

    Метою даних навчань була максимальна самостійність і впевненість кожного сервісного інженера в полі під час налаштування/дефектування/введення в експлуатацію агрегатів BEDNAR.

    Навчання поєднувало в собі теорію і практику та займало у середньому 2-3 дні на базі кожного дилера.

    34 сервісних інженери практикувалися в налаштуванні і калібровці зернових сівалок Omega, вивчали нюанси та особливості налаштувань основних весняних агрегатів – компакторів Swifter, просапних культиваторів Row-Master, лущильників SwifterDisc.

     

    Тренінги проводив Продукт-Менеджер BEDNAR в Україні Сергій Битяк – професіонал своєї справи, який з 2017 року працює безпосередньо в компанії BEDNAR FMT, та ще й до цього також мав досвід роботи з нашими агрегатами. Він успішно запустив в роботу більше сотні агрегатів BEDNAR по Україні, тож йому було чим поділитися з колегами.

    По завершенню кожного навчання була проведена атестація учасників, результати якої показали успішний загальний рівень знань.

    За словами учасників навчання, даний досвід їм допоможе ще краще орієнтуватися в агрегатах BEDNAR та демонструвати високий професіоналізм перед нашими спільними партнерами. Також учасники з нетерпінням чекають наших наступних літніх навчань в полі, щоб ще більше закріпити знання на практиці та обмінятися досвідом.

    http://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.