• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У стартап по вирощуванню полуниці залучено 50 млн дол США
    Опубликовано: 2021-03-17 10:09:58

    Стартап по вертикальному землеробству Oishii залучив $ 50 млн на вирощування полуниці. Серед інвесторів і засновників стартапа – Toyota Motor. Про це повідомляє Fooddive, пише agronews.ua.

    Крім застосування самої технології вертикального виробництва, Oishii стверджує, що використовує власний підхід до запилення полуниці в приміщенні за допомогою бджіл. На цей стартап надихнули традиційні японські методи землеробства. Залучені кошти будуть використані компанією для будівництва вертикальних полуничних ферм на нових ринках і розширення флагманської ферми в Манхеттені.

    Oishii також вкладеться в подальші дослідження і розробки для виведення нових сортів не тільки полуниці, а й томатів, дині та перцю.

    Хоча технологія вертикального землеробства не нова, більшість операцій в таких фермах зосереджено на вирощуванні листової зелені і трав. Oishii – один з перших стартапів вертикального землеробства, який зайнявся вирощуванням саме полуниці.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.