• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівщині вартість оренди землі зросла у 20 разів
    Опубликовано: 2021-03-06 10:08:25

    На Львівщині вартість оренди земельних ділянок зросла майже у 20 разів. Про це свідчать результати земельного аукціону з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів). Про це повідомляється на сторінці Департаменту агпропромислового комплексу Львівської ОДА, пише agronews.ua.

    За результатами цього земельного аукціону, який було організовано Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, було продано право оренди 4 земельних ділянок загальною площею 90 гектар, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Розмір річної плати за користування цими земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 0,4 млн грн (що у 18,6 раза перевищило стартову ціну продажу), який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Львівщини.

    Найдорожче (у відсотках до НГО) було продано право оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту), площею 22 га, розташованої на території Чернівської сільської ради Мостиського району Львівської області.

    Розмір річної плати за користування цією земельною ділянкою перевищив стартову ціну продажу права оренди у 22 рази та становить понад 85 тис. грн (176% від нормативної грошової оцінки цієї ділянки), яку орендар сплачуватиме щорічно до бюджету місцевої ради.

    Загалом 22 та 23 лютого 2021 року відбулась низка земельних аукціонів з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. За їхніми результатами було продано права оренди 10 земельних ділянок загальною площею 222 га за 1,47 млн грн щорічної орендної плати, яку орендарі сплачуватимуть до бюджетів місцевих рад Львівщини.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.