• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Одещині вирощують екологічно чисті овочі
    Опубликовано: 2021-03-02 18:07:34

    На Одеському припортовому заводі отримали перший урожай овочів власного виробництва. Про це повідомляє пресслужб ОПЗ, пише agronews.ua.

    На початку цього тижня в теплицях цеху обслуговування та озеленення території зібрали перші кілограми огірків. Сам процес їх вирощування почався наприкінці минулого року. Розсада була висаджена в грунт площею один гектар. Трохи раніше таким же способом на одному гектарі були висаджені і помідори.

    «Ми вже багато років вирощуємо огірки «Кураж» та помідори «Алькасар». Ці види витривалі і придатні для холодного періоду року. Овочі вирощуються за традиційною грунтової технології. Саме вона дозволяє забезпечити якість продукції», – розповів агроном Олександр Мушуров.

    Перший урожай огірків власного виробництва ОПЗ вже пройшов аналіз на нітрати. Фахівці цеху відзначили, що основне завдання – це якість овочів. Так, вміст нітратів на один кілограм становить 70 мг при нормі 300 мг, що свідчить про екологічно чистої овочевої продукції.

    Вже незабаром огірки продаватимуть з прилавків підрозділів комплексу харчування, розташованих на території підприємства.

    А врожай перших помідорів очікують до кінця березня – на початку квітня.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.