• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо найсмачніші гібриди огірка для переробки
    Опубликовано: 2021-03-02 15:04:44

    Під час засідання дегустаційної комісії з оцінки консервованих плодів нових гібридів F1 огірка, створених селекціонерами Інституту овочівництва і баштанництва НААН під керівництвом доктора с.-г. наук Оксани Сергієнко, були названі найсмачніші гібриди огірка. Про це повідомляє пресслужба Інституту овочівництва і баштанництва НААН ,пише agronews.ua.

    Продукцію оцінювали за органолептичними показниками «колір», «зовнішній вигляд», «аромат», «консистенція», «смак». Всі перспективні гібриди селекції інституту мали високу якість консервованої продукції та перевищили стандарти за «загальною оцінкою».

    «Найвищі бали отримала продукція бджолозапильного гібрида огірка корнішонного типу Сонет F1 та партенокарпічного гібрида огірка корнішонного типу Слава F1, які окрім високих продуктивних показників високоякісної продукції відзначаються високою стійкістю до хвороб та букетним розташуванням жіночих квіток у вузлі», — йдеться у матеріалі.

    Зазначається, що перевищення цих гібридів за урожайністю над аналогами слало від 16 до 66%. У 2020 р. ці гібриди передано на кваліфікаційну експертизу до Українського інституту експертизи сортів рослин.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.