• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні вирощуватимуть пшеницю та гірчицю за швейцарською технологією
    Опубликовано: 2021-02-03 18:08:56

    Проєкт «Покращення сталого сільського господарства в Україні», який впроваджується за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні та компанією Nestle у співпраці з Бернським університетом прикладних наук, буде продовжений у 2021 р. Про це повідомляє пресслужба Інформаційно-аналітичного порталу АПК України, пише agronews.ua.

    «Цей проєкт має важливе значення для розвитку сільського господарства в Україні, а також в рамках забезпечення продовольчої безпеки, яка наразі є ключовим елементом державної політики багатьох країн. Україна, як основний експортер cільгоспродукції та харчової продукції, підтримує реалізацію проєктів, які підтримують стале виробництво аграрної продукції та розвивають малих і середніх виробників», — зазначив Тарас Висоцький, заступника міністра розвитку економіки.

    В рамках проєкту було відібрано фермерські господарства, на прикладі яких буде впроваджена експериментальна (бізнес) модель дорадництва. Відібраним ФГ буде надано консультаційний супровід із впровадження кращих технологій вирощування пшениці та гірчиці для подальшого виробництва пшеничного борошна та насіння гірчиці. Їх досвід буде використаний для подальшого аналізу та вдосконалення моделі дорадництва.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.