• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кавунова редька стала новим трендом на ринку
    Опубликовано: 2021-02-02 17:08:25

    У американських великих магазинах здорового харчування та на фермерських ринках з’явився цікавий різновид редьки – кавунова редька. Вона походить від редьки дайкон, але має червону середину та зеленувату шкірку, що на розрізі трохи нагадує кавун. За смаком це все ж редька. Про це повідомляє Greenmatters, пише  agronews.ua.

    «Незважаючи на свою назву, кавунова редька не має смаку кавуна – вона просто отримала свою назву завдяки зовнішньому вигляду, який також відомий як подоба рожево-зеленому кавуну, який ми всі знаємо і любимо», – зазначає видання.

    Автори радять покупцям, що не люблять гострої їжі не вживати шкірку, а їсти рожеву середину – вона найсолодша.  У рослини їстівні не тільки коренеплоди, а й листя. У листі багато вітамінів, тоді як їх м’якоть є хорошим джерелом кальцію.

    Редька також містить мікроелементи рибофлавіну, ніацину, вітаміну В-6, вітаміну К, магнію, цинку, фосфору, міді, марганцю та натрію.

    Овоч знижує кров’яний тиск, бореться з раком та зменшує стрес. Кавунову редьку зазвичай використовують у салатах, як гарніри, а також до ковбасних виробів і сирних тарілок.

    Кавунова редька добре поєднується в салатах з морквою, капустою або іншою листовою зеленню, такою як капуста та рукола. Овоч також маринують у суміші червоного винного оцту та оливкової олії.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.