• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • MAYER - від мрії до успіху. Традиції, яким 60 років
    Опубликовано: 2021-01-25 22:52:08

    Поставивши більше 60 років тому перед собою завдання відкрити не просто майстерню по ремонту сільгосптехніки техніки, а самим робити запчастини натомість зіпсованим і створювати пристосування, здатні збільшити термін служби сільгоспмашин в кілька разів.

    У роботі використовували тільки найкращі матеріали: сталь, чавун, пластик. Це дозволило не тільки якісно проводити заміну, але і збільшувати безаварійний період експлуатації практично в два рази.

    Гаслом майстерні, а потім компанії MAYER став слоган: «Ми продаємо не просто деталі, ми продаємо турботу про вашому бізнесі».

    Традиції і принципи

    Ця традиція і принцип турботи про клієнта, стали фундаментом відносин із замовниками. Зробивши хоча б одну покупку запасних частин "MAYER", клієнти ставали її постійними партнерами.

    Протягом довгих років, принцип випускати тільки надійні деталі та пристосування з найякісніших матеріалів дозволив компанії зайняти високе місце в рейтингу найбільш надійних виробників і відповідальних постачальників.

    Ставши успішним підприємством, компанія MAYER збільшила виробничі площі, залучила до роботи найкращих спеціалістів у цій області.

    Не варто сумніватися, що це результат прихильності своїм основним принципам.

    Клієнти давно помітили, що фахівці компанії успішно виробляють запчастини для сільгосптехніки відомих світових брендів:

    • Gaspardo;

    • Monosem;

    • Mzuri;

    • Pottinger;

    • Vaderstad;

    • Kverneland.

    Вони не тільки рідше приходять в непридатність, але підвищують якість обробки посівних площ, зменшуючи при цьому терміни і підвищуючи врожайність, що істотно збільшує кінцеву прибуток аграріїв.

    Співпраця з нами - ваша пряма вигода

    Постійний моніторинг затребуваності на ринку деталей для оригінальної техніки виявив цілий ряд труднощів у придбанні їх, в країнах східної Європи.

    Тому компанія, залишивши за собою функцію розробки і виробництва необхідних деталей і пристосувань, відкрила офіційне представництво - компанію «MAYER-PRO», ​​що має єдиний європейський склад і налагоджену мережу дистриб'юторських центрів в країнах Європи.

    Тепер і в Україні є можливість придбати через мережу дистриб'юторських офісів в багатьох містах необхідні, а часом життєво важливі запчастини для сівалок, культиваторів, борін

    Більше не треба звертатися до декільком постачальникам в пошуках потрібної запасної частини.

    Звернувшись до дистриб'юторів, можна в найкоротші терміни знайти і замовити необхідні деталі.

    Компанія «MAYER-PRO» продовжує ставить потреби фермерів на перше місце, тому індивідуальні підприємці і великі аграрні комплекси, ставши партнерами компанії MAYER, в подальшому не відчувають необхідність в частому ремонті свого технопарку.

    Принцип роботи «Ми твердо впевнені в тому, що успіх і процвітання компанії« MAYER-PRO »залежить від Вашого успіху» залишається головним і на сьогоднішній день.

    Завантажити каталог в PDF

    Інформацію про способи пошуку потрібних деталей, методикою оформлення замовлень і доставки можна отримати на сайті компанії «MAYER-PRO» https://mayer-pro.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.