• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україні загрожує серйозна посуха
    Опубликовано: 2021-01-19 13:01:27

    У 2021 році південь України страждатиме від посухи – саме такі висновки зробили експерти після вивчення прогнозів. Йдеться насамперед про Одещину, де проведено вивчення ґрунтів. Земля майже всюди суха, тож зрозуміло, що вологи вона не накопичила.  Про це повідомляє fbc.ua , пише agronews.ua.

    Звісно, волога знадобиться ранньою весною та на початку літа, коли всі посіяні та висаджені культури знаходитимуться у фазі активного росту, вегетації, цвітіння тощо. З великою ймовірністю культури можуть загинути, а це повністю змінить прогнози стосовно врожаїв. Тож фермери закликають державу надати пільгові кредитні канікули та дотації, аби подолати всі складнощі.

    Раніше повідомлялося, що інвестиції в сільське господарство впали наполовину. Капінвестиції в сільське, лісове і рибне господарство, а також у виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, за дев’ять місяців 2020 року склали трохи понад 39 з половиною мільйона гривень.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.