• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні реалізують сучасний проєкт по переробці солодкої кукурудзи
    Опубликовано: 2021-01-18 14:04:10

    Якісне збирання цукрової кукурудзи вимагає великої кількості ручної праці як в процесі самого збору, так і пізніше, під час сортування та подальшої доробки. Тому разом з цим постає актуальне питання реалізації проєктів по комплексній переробці солодкої кукурудзи. В Україні, одними з перших постачальників інноваційних технологій для плодоовочевого сектору та зокрема, рішень для солодкої кукурудзи, виступила компанія «Толсма Текнік». Про це повідомляє Агроном, пише agronews.ua.

    «Кліматичні умови в Україні більш ніж сприятливі для вирощування солодкої кукурудзи і тому попит на вирощування і відповідну переробку солодкої кукурудзи будь то консервація, заморозка або вакуумна упаковка качанів буде зростати», – зазначили фахівці компанії.

    За інформацією провідного спеціаліста технологічних рішень в сфері плодоовочівництва в Україні, директора компанії «Толсма Текнік» Олеся Капітанчука, компанії вдалося налагодити співробітництво із словацьким виробником Pollak.

    «Нещодавно ми підписали співпрацю з двома новими компаніями, це два нових напрямки, проєкти плануємо реалізувати в 2021 році. Перший напрямок – співробітництво з іспанською компанією FERLO – європейським лідером промислових автоклавів. Наразі наші інженери готуються пройти навчання по цьому виробнику, і вже в наступному році в Україні буде реалізовано сучасний проєкт автоклаву для харчової промисловості.  Другий напрямок – це впровадження лінії для солодкої кукурудзи, від словацької компанії Pollak» – розповів Олесь Капітанчук.

    Сучасна лінія по переробці солодкої кукурудзи містить основні машини – приймальний бункер, зрізувач зерен, мийку та бланшер; та додаткові машини – стіл вібраційного сортування, технологічні буфери, складна транспортна система (конвеєри, елеватори), електрообладнання, панелі, електропроводка та інше. Зазначається, що реалізація сучасного проєкту з подібним технологічним рішенням відбудеться вперше в Україні.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.