• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна перевиконала план із зариблення водойм
    Опубликовано: 2021-01-14 15:08:34

    Державні рибоводні заводи минулого року випустили 16,1 мільйона екземплярів молодняку частикових риб, що на 5% більше запланованого показника і на 3% більше, ніж роком раніше. Про це повідомила пресслужба Державного агентства рибного господарства, пише agronews.ua.

    Зокрема, профільні Державні установи у 2020 році випустили у водойми по всій території України понад 11 мільйонів примірників рослиноїдних видів риб, 1,6 мільйона примірників стерляді та осетра російського і майже 3,4 мільйона примірників щуки, сома і судака.

    Понад 181 тисячя екземплярів Дунайського лосося, райдужної та струмкової форелі випущено в гірські річки Чернівецької та Івано-Франківської областей.

    За даними Держрибагентства, найбільше водних біоресурсів (7,2 мільйона примірників) випущено Херсонським виробничо-експериментальним заводом з розведення молодняку частикових риб. Ще майже 6 мільйонів екземплярів — Новокаховським рибоводним заводом частикових риб. Також 2,8 мільйона екземплярів молодняку риб випущено у водойми виробничо-експериментальним Дніпровським осетровим рибовідтворювальним заводом ім. Академіка Артющика.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.