• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні зростають ціни попиту на горох
    Опубликовано: 2021-01-11 14:05:55

    Така важлива нішева агрокультура, як горох, продовжує розгойдуватися на цінових гойдалках і після попереднього здешевлення в кінці минулого року змогла його не тільки відіграти, а й суттєво додати в ціні. Про це повідомляють аналітики ПроАгро Груп, пише agronews.ua.

    За даними моніторингу «ПроАгро Груп», максимальні закупівельні ціни на горох наразі перевищили 10000 грн/тонна, щоправда, лише в закупівлі у деяких переробників, хоча й на решті базисів її подорожчання за останній період в середньому склало 4,4%.

    Наразі ціна попиту на український горох становить у середньому 8400 грн/тонна, хоча ще тиждень тому він у середньому не перевищував 8250 грн/тонна.

    Найбільший урожай гороху – 120,2 тис. тонн – зібрали минулого року у Запорізькій області.

    За даними основного реєстру складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання станом на 1 січня 2021 року в українських агропідприємствах знаходиться на зберіганні 11 074 тонни гороху у фізичній вазі, або 10 827 у заліковій вазі.

    Нагадаємо, експорт меду з України в минулому році став рекордним.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.