• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Цукрові заводи виготовили майже 950 тис. тонн цукру
    Опубликовано: 2020-12-20 11:06:15

    В Україні продовжується сезон цукроваріння-2020, у який протягом вересня-жовтня включилися 30 цукрових заводів, повідомляє "ПроАгро Груп".

    30 листопада компанія Cygnet повідомила, що завершила на своєму заводі ювілейний 160-й сезон цукровиробництва, переробивши 140,3 тис. тонн цукрових буряків і виробивши 18,9 тис. тонн цукру.

    Також 9 грудня завершив виробничий сезон, який тривав 83 дні, Жданівський цукровий завод компанії "Астарта-Київ" - всього на ньому переробили 304 тис. тонн цукрових буряків.

    За інформацією асоціації "Укрцукор", загалом від початку поточного сезону цукроваріння, який стартував 5 вересня, підприємствами галузі станом на 11 грудня перероблено 7,1 млн. тонн цукрових буряків і виготовлено 945,2 тис. тонн цукру.

    За повідомленням Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, на початок поточного тижня, 7 грудня, збирання цукрових буряків в Україні було практично завершене - накопано 9,1 млн. тонн з площі 215,5 тис. га. Таким чином, цукровикам залишилося переробити ще близько 2 млн. тонн сировини.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.