• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні трейдери зменшують кількість форвардних програм по зерну
    Опубликовано: 2020-12-16 17:09:17

    Більшість компаній зменшують кількість форвардних програм, оскільки вони більше не довіряють цьому інструменту, – стверджує президент Української зернової асоціації (УЗА) Микола Горбачов. Про це повідомляє agrarnik, пише agronews.ua.

    Тож у наступному сезоні не варто очікувати рекордних врожаїв: посівні площі під пшеницею зменшаться, під кукурудзою сільгоспвиробники також не збільшуватимуть площі. Таку думку висловив президент Української зернової асоціації.

    «Крім зменшення посівних площ, є ще одна причина чому не варто очікувати в наступному сезоні рекорду з виробництва зернових – більшість компаній зменшують кількість форвардних програм, оскільки вони більше не довіряють цьому інструменту», – наголошує Микола Горбачов.

    Нагадаємо, світовий ринок проігнорував російські мита: ціна на пшеницю падає. Наразі українська пшениця торгується на біржах країни за середньозваженою ціною 8000-7360 грн/т за 1-4 клас відповідно.

    Зранку 15 грудня 2020 року дещо знизилася ціна на окремі класи пшениці, що відбувається сінхронно з тенденцією світового ринку.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.