• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Середня врожайність кукурудзи на Буковині становить 56,4 ц/га
    Опубликовано: 2020-09-26 15:08:17

    Аграрії Чернівецької області продовжують виконувати комплекс осінньо-польових робіт, зокрема, триває збір пізніх сільгоспкультур та плодів, а також підготовка ґрунту та посів озимих сільгоспкультур під урожай 2021 року.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію департаменту агропромислового розвитку обласної держадміністрації.

    За оперативними даними, станом на 18 вересня п.р., намолочено 6,2 тис. тонн кукурудзи на зерно в середньому по 56,4 ц/га, 13,5 тис. тонн сої, 10,4 тис. тонн соняшнику, зібрано 159,1 тис. тонн овоче-баштанних культур та накопано 538,6 тис. тонн картоплі. Також, садівничими сільськогосподарськими підприємствами області зібрано 13,2 тис. тонн плодів та ягід. Збір врожаю сільгоспкультур та плодів продовжується.

    На даний час агропідприємствами області вже підготовлено 38 тис. га площ під посів озимих культур та проведено посів озимих зернових культур на площі 6,0 тис. га (12,3% до прогнозу), в т.ч. 4,9 тис. га - озимої пшениці, 0,7 тис. га - озимого ячменю та 0,4 тис. га - озимого жита. Крім того, посіяно озимий ріпак на площі 11,5 тис. га, що складає 92,7% до прогнозу.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.