• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівщині стартував новий сезон цукроваріння
    Опубликовано: 2020-09-13 11:07:55

    ТзОВ "Радехівський цукор" розпочало переробку цукрової сировини сезону-2020 у своєму Радехівському підрозділі на Львівщині.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію компанії.

    У виробника зазначили, що всі підготовчі та ремонтні роботи завершено. Перший цукровий буряк доставлено на територію підприємства, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Про плани переробки цукрової сировини і виробництва цукру у поточному сезоні в компанії не розповіли, але висловили сподівання на успішну цукрову кампанію-2020.

    ТзОВ "Радехівський цукор" входить до міжнародної групи компаній Pfeifer&Langen, яка володіє п’ятьма цукровими заводами в Німеччині, частками в підприємствах в Польщі, Румунії, Італії, Угорщині, Словенії та Чехії. В Україні виробничі потужності знаходяться у Львівській та Тернопільській областях і формують п'ять структурних підрозділів - Радехівський, Чортківський, Збаразький, Козівський та Хоростківський.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.