• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Очікується надходження дефіцитної фуражної пшениці із Західної України
    Опубликовано: 2020-08-09 15:07:13

    "ПроАгро Груп" з посиланням на agravery.com повідомляє, що Західну Україну накривали дощі, тому є теоретична вірогідність, що з цих регіонів може надійти більша кількість саме дефіцитної фуражної пшениці. Під фураж може потрапити пшениця, яка буде гарною за всіма показниками, окрім натури (ваги на об'єм). Якщо це відбудеться, то напруга на зерновому ринку знизиться за рахунок збільшення пропозиції фуражної пшениці.

    Наразі Україна зібрала майже половину площ під озимою пшеницею. Попри попередні прогнози, що врожай буде нижчої якості, країна може отримати рекордні обсяги борошномельної пшениці, каже Олексій Єрьомін, аналітик Agritel.

    За його словами, станом на 3 серпня, ціна на борошномельну пшеницю 2-го класу становила близько 195 доларів США за тонну, фуражна знаходилась в ціновому діапазоні 190-192 доларів США. Минулого року на певному етапі різниця між цінами на борошномельну і фуражну пшеницю майже зникала, але цьогоріч сезон стартував з різниці у 12 доларів на тонні на користь борошномельної, а зараз премія на неї скоротилася майже до нуля.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.