• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • XІV міжнародна виставка “Будівництво та Архітектура 2005”
    Опубликовано: 2005-09-23 09:23:00
    XІV міжнародна виставка “Будівництво та Архітектура 2005” (осінь) проходитиме 21-25 вересня 2005 року у найбільшому в Україні міжнародному виставковому центрі “КиївЭкспоПлаза” (вул. Салютна, 2-б, станція метро “Нивки”). У виставці беруть участь понад 700 провідних вітчизняних та іноземних компаній з 16 країн світу.
    Свої останні досягнення у галузі будівельної промисловості демонструють: Україна, Данія, Естонія, Італія, Литва, Німеччина, Польща, Росія, Словаччина, США, Туреччина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція .
    Генеральний організатор виставки – АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
    "Будівництво та архітектура" будівельний о України, який активно розвивається разом із будівельною галуззю, тому зміна та розвиток його експозицій, новітні технології, товари та послуги, що представляють учасники, дають можливість сформувати уявлення про сучасний стан будівельного комплексу України.
    За роки свого існування виставка стала не тільки оптимальним засобом маркетингу, але й місцем, де спеціалісти можуть спілкуватися віч-на-віч та ефективно вирішувати загальні питання свого бізнесу.
    З року в рік у виставці беруть участь лідери вітчизняного будівельного ринку – виробники та постачальники будівельної продукції, відомі українські та іноземні торгові марки, які презентують нові технології, обладнання та матеріали для будівництва.
    Високий рейтинг та визнання цього у не тільки в Україні, але й за кордоном обумовили широку участь у виставці іноземних експонентів, зокрема з Туреччини, Польщі, Фінляндії, Італії та інших країн (понад 15 країн). Для іноземних компаній саме “Будівництво та Архітектура” є найкращим початком роботи на українському ринку.
    Спеціалізовані розділи виставки "Будівництво та Архітектура 2005" (осінь) в повному обсязі представляють всі напрямки розвитку будівельної галузі країни і дають чудову можливість оцінити реальний стан та визначити перспективи розвитку будівельного комплексу країни. Такими галузевими розділами є: “Проектування, будівництво”, “Покрівля та ізоляція”, “Фасади, вікна та двері”, “Опалення, водопостачання, вентиляція та кондиціювання”, “Освітлення, електрообладнання, інструмент”, “Покриття для підлог, декор стін та стель”, “Кераміка та сантехніка”.
    Дуже приємно відзначіти, що V спеціалізована виставка “Інвестиції та Нерухомість 2005” цього року зробила значний крок вперед як у своїй експозиції, так і у діловій частині. У ній беруть участь всі головні оператори ринку нерухомості. Серед компаній – участників такі провідні організаціїї як “Житло-Інвест”, “Кепітал Ріал Істейт”, “Київміськбуд”, “Укрпромбанк” та інші.
    На виставці “Інвестиції та Нерухомість 2005” представлені такі напрямки: “Інвестиційні проекти”, “Інвестиційна діяльність”, “Страхування інвестицій”, “Банківські послуги”, “Операції з нерухомістю”, “Оцінка майна”, “Правове та юридичне забезпечення”.
    На виставці “Будівництво та Архітектура 2005” /осінь/ передбачена дуже насичена ділова програма. Понад 15 семінарів, круглих столів, конференцій, ІІ Міжнародний Проектно-Інвестиційний та два конкурси. У заходах беруть участь керівники найавторитетніших державних та приватних будівельних організацій, інвестиційних компаній, проектних інститутів, представники КМДА, Головкиївархітектури, Київміськекспертизи.
    Вже вдруге у рамках V спеціалізованноі виставки “Інвестиціі та Нерухомість 2005” пройде Міжнародний Проектно-Інвестиційний . У і беруть участь представники державних органів управління, спеціалісти у галузі девелопмента, представники управляючих компаній, представники інвестиційних компаній з України та зарубіжних країн, представники банків та фінансових структур.
    Провідні девелопери представлятимуть свої найбільш успішні проекти періоду 2004-2005 р.р., а також презентують нові перспективні проекти на розгляд українським та зарубіжним інвесторам, представникам банків, фінансових та інвестиційних структур.
    Програмой у передбачено також проведлення круглого столу, за час якого учасники отримають необхідну інформацію про різні аспекти ринку комерційної нерухомості, його проблеми, тенденції та перспективи.
    Міжнародний Проектно-Інвестиційний дасть можливість учасникам не тільки закріпити вже існуючі, а також встановити нові ділові контакти, що знайде відображення в успішному розвитку компанії та зміцнити її позиції на ринку.
    Традиційно у рамках виставки “Будівництво та Архітектура 2005” (осінь) проводиться Галерея-конкурс проектів для індивідуального будівництва “Обери свій дім!”. Організаторами конкурсу є АТ “Київський міжнародний контрактовий ярмарок” та Видавничий дім «АСС»
    Вже вшосте пройде Конкурс ковальської майстерності“Місто ковалів”. На роботу митців можна буде подивитися протягом усієї виставки. А якщо Вас цікавить сам процес виготовлення виробів з металу, гостинні ковалі дадуть Вам можливість самим спробувати виготовити будь-яку річ. І хто знає, може саме Ви отримаєте звання почесного коваля.
    Міжнародна виставка “Будівництво та Архітектура 2005” (осінь) проводиться у двох стаціонарних павільйонах сучасного виставкового центру “КиївЕкспоПлаза”, який надає експонентам та відвідувачам оптимальні умови для роботи.
    Якщо з деяких причин Ви не змогли відвідати фестиваль та заходи, що проходили в рамках XІV Міжнародної виставки “Будівництво та Архітектура 2005” (осінь), детальну інформацію щодо заходів, які відбувалися, Ви можете отримати на сайті broadcasting (діє в он-лайн режимі виставки).
    · Офіційне відкриття XІVМіжнародної виставки “Будівництво та Архітектура 2005відбудеться 21 вересня о 12.00 у першому павільйоні виставкового центру “КиївЕкспоПлаза” (адреса: Київ, вул. Салютна, 2-б, автобусний експрес-маршрут від станції метро “Нивки”).
    · Години роботи виставок:
    21 вересня – з 12.00 до 18.00
    22-24вересня – з 10.00 до 18.00
    25вересня – з 10.00 до 17.00
    Всю необхідну інформацію з проведення фестивалю Ви можете отримати у дирекції реклами та PR
    АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»: протягом роботи виставки – у прес-центрі,
    по завершенню – за тел. (+38 044) 461-93-44, e-mail: elenakmkya
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.