• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експерт розповів, на врожайність яких фруктів та овочів негативно вплинула погода
    Опубликовано: 2020-06-11 12:08:28

    В Україні цього року буде низький врожай ранніх овочів та кісточкових фруктів. Про це журналісту УНН повідомив генеральний директор Української аграрної конфедерації Павло Коваль.

    "Якщо говорити в цілому по Україні, то, звичайно, заморозки у декілька етапів пошкодили ранні сорти овочів та кісточкових фруктів. Очікується низький урожай абрикосів, персиків, слив", - сказав Коваль.

    За його словами, у цьому році південь України постраждав по декількох напрямках.

    "Відразу була засуха й озимі культури були не в тому стані, в якому потрібно. Потім ранні заморозки (вдарили – ред.) і по фруктах, і по ранніх овочах: огірках, редисці. Далі лавина пізніх заморозків добила ріпаки, у кого вони вижили", - розповів Коваль.

    Нагадаємо, агропідприємствам Бессарабії загрожує банкрутство, а бюджету — значна недостача коштів.

    Як повідомлялося, радник Президента України з питань економіки Олег Устенко заявив, що цьогорічна посівна пройшла у штатному режимі, нею закладено всі передумови для врожаю-2020.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.