• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вино з часнику, гарбуза або помідорів: топ-5 незвичайних напоїв і де їх купити
    Опубликовано: 2020-03-16 11:02:36

    Американське видання "Bravo TV" зробило добірку найбільш незвичайних вин з часнику, гарбуза, помідора, авокадо і соку клена, передає УНН з посиланням на bravotv.com.

    Вино з авокадо

    Вино з авокадо виробляє виноробня Шнеблі (Schnebly Winery). Вона розташована в Південній Флориді, і є однією з небагатьох виноробень США, які не використовують для виробництва вина виноград. Замість ягоди використовуються кокоси, авокадо, лічі.

    "Вино з авокадо - це звеселяючий напій, який має освіжаючий смак з акцентом на цедру лимона і аромат, який нагадає вам веселий сонячний день Флорида-Кіс", - говорять творці напою.

    Вино з гарбуза

    Вино з гарбуза виробляє виноробня під назвою "California Fruit Wine Co". Вона розташована в місті Сан Дієго, Каліфорнія. Спочатку винороби розробили рецепт алкогольного сиропу з гарбуза. Він мав 0,5-2,2% оборотів. Збільшивши міцність напою до 14% оборотів, винороби дали йому визначення "вино".

    "Це - напівсолодке вино з ароматом осені", - говорять творці напою.

    Вино з часнику

    Виробництвом вина з часнику займається винний завод "Rapazzini Winnery", який розташований в місті Гілрой, штат Каліфорнія, США. Свій відгук про напій залишив відомий британський винний експерт і дегустатор Оз Кларк, назвавши часникове вино "нечестивим союзом смаків". Так чи інакше, але напій користується популярністю у покупців уже кілька років.

    Вино з соку клена

    Вино з соку клена - це десертне вино, яке виробляють сьогодні як в Америці, так в Новій Шотландії. Воно має близько 12% оборотів.

    Творці напою кажуть, що таке вино поєднуэться з латте або капучино, як, наприклад, коньяк з кавою.

    Вино з помідорів

    Вино з помідорів виробляють в Квебеку (Канада). Напій називається "Omerto", має блідо-золотий колір і, за словами його творців, вважається аперитивом.

    Крім канадців, вино з помідорів виробляють також американці - у Флориді. Виробництвом займається виноробня під назвою "Florida Orange Groves", яка, крім помідорів, додає в вино гострий перець.

    Нагадаємо, як писав УНН, вітчизняні виробники алкоголю також виробляють незвичайні спиртні напої.

    Так, в Україні є чорна горілка, небесно-блакитний винний напій, зелена слабоалкоголка і світло-рожеве вино.

    Також нагадаємо, що українці купують вина на мільярди гривень в рік.

    Ірина Макаренко

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.