• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На нижньому каскаді Дніпра відкрилася навігація
    Опубликовано: 2020-03-15 15:06:25

    Поступове відкриття навігації на річці Дніпро в 2020 році почалося 6 березня на гідротехнічних спорудах нижнього каскаду - Каховському шлюзі.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на ports.com.ua, наказом Державної служби морського та річкового транспорту (Морської адміністрації) визначені дати відкриття та закриття навігації на судноплавних гідротехнічних спорудах Дніпра. Зокрема, навігація на Каховському шлюзі буде здійснюватися з 6 березня по 5 грудня, в Запорізькому районі гідротехнічних споруд (РГС) - з 15 березня по 4 грудня, на Дніпродзержинському шлюзі - з 25 березня по 22 листопада, Кременчуцькому - з 19 березня по 22 листопада, Канівському - з 10 червня по 15 листопада і Київському шлюзі - з 30 грудня по 15 листопада.

    З урахуванням фактичних метеорологічних умов, дати відкриття та закриття навігації можуть бути змінені з відповідним оповіщенням.

    Навігація на Дніпрі в 2019 році відкрилася в березні і завершилася 15 листопада на Київському шлюзі, 30 вересня - на Канівському шлюзі, 31 грудня - на Кременчуцькому шлюзі, 7 січня 2020 року - в Запорізькому РГС і 31 січня 2020 року - на Каховському та Дніпродзержинському шлюзах.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.