• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • Аналитика
  • Фермеру
  • Экспортеру
  • Примеры контрактов
  • Реклама
  • Контакты
  • RSS feed
  • Издается с 28 мая 2012 года
  • Названо ТОП-5 food-трендів 2020 року
    Опубликовано: 2020-01-07 13:09:35

    Глобальний тренд на sustainability, тобто на свідоме життя і споживання, не може не зачепити і їжу.

    Таку думку виловила Мирослава Ульяніна, дієтолог, передає 24tv.

    Експерт назвала п’ять велнес-трендів 2020 року.

    1. Глобальний тренд на sustainability зачепить їжу.

    «У контексті стійкості зміниться пакування продуктів: ми позбудемось пластику, що не може перероблюватися, та перейдемо на той, що можна компостувати. Акценти на крохмаль або очерет не тільки для соломинок, але й для повноцінного пакування. Будемо всі ходити у магазин із торбинкою з тканини», — вважає дієтолог.

    2. Sustainability землеробства і фермерства.

    «У світі це уже не новина, „штучне м'ясо“ недавно з'явилося в Україні. До кінця 2020 звикнемо до веган-бургерів, де котлети з сої, гороху та інших альтернатив. Це питання не тільки про вплив на здоров'я, але й про вплив на планету. Нещодавно було презентовано веганські яйця із суміші гороху та водоростей, які на смак і на вигляд не відрізняються від курячих», — розповідає Ульяніна.

    3. За результатами дослідження Uber Eats: все більше людей, які замовляють страви, орієнтуються на користь їжі для здоров'я й обирають рослинні, а не тваринні страви.

    4. Ріст попиту на альтернативу коров'ячому молоку: окрім соєвого, мигдалевого та кокосового з'являться і нові варіанти.

    «Наприклад, кунжутне молоко, яке я особисто давно роблю самостійно і рекомендую всім, адже у складі кунжуту дуже багато кальцію. Також з'явиться молоко із кісточок кавуна та дині - їх легко і дешево приготувати і вдома, і у промислових масштабах. На цей тренд впливає популярність ідей безвідходного виробництва — коли споживається продукт повністю, від кореня до верхівки», — додає Мирослава Ульяніна.

    5.З'явиться альтернатива жирним молочним продуктам — вершкам, сметані. Це масло з кісточок кавуна, з горіха макадамії та нуту. Стануть більш популярні веганські сири з горіхів, з насіння, з кеш'ю, макадамії та мигдалю.

    Нагадаємо, що в дію вступили нові правила щодо контролю за продуктами харчування в ЄС.

    Инф. agravery.com

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    ООО "Мегапрайм груп" (Megaprime Group LLC). тел. +380-50-441-7388; ICQ: 390513874
    Электронная почта проекта: info@agrinews.com.ua. Корпоративные контакты: info@megaprime.com.ua, www.megaprime.com.ua Партнеры: www.e-news.com.ua, www.e-finance.com.ua, www.neboley.com.ua, www.brw.com.ua, www.bookmarket.in.ua
    megaprime.com.ua
    bigmir)net TOP 100
    Яндекс.Метрика

    Яндекс цитирования
    © ООО "Мегапрайм груп". Все права защищены.
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на www.agrinews.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель. Права на информацию, представленную на www.agrinews.com.ua, принадлежат ООО "Мегапрайм груп".