• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Сумщині інвестиції в АПК склали понад 1,6 млрд гривень
    Опубликовано: 2020-01-06 11:06:25

    За період січня-листопада 2019 року при реалізації 50 інвестиційних проектів в агропромисловий комплекс Сумської області залучено понад 1,6 млрд грн інвестиційних коштів, або 117% до прогнозу.

    Про це повідомляє прес-служба Сумської ОДА.

    «З цих коштів найбільше спрямовано в розвиток інфраструктури аграрного ринку, а саме понад 556 млн грн, а також на придбання сільськогосподарської техніки — майже 975 млн грн. З метою розширення мережі об'єктів зернової інфраструктури, впровадження новітніх технологій приймання, доробки та зберігання зерна на Сумщині побудовано 3 елеватори», — йдеться в повідомленні.

    Інвестиційним проекти сприяли побудові елеваторів із потужністю зберігання у 250 тис. т:

    ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод» Кролевецького району потужністю 120 тис. т,
    ТОВ «Кононівський елеватор» та Роменського району потужністю 91 тис. т,
    ТОВ «Авіс Зернотрейд» Роменського району потужністю 39 тис. т.

    Проводиться будівництво елеватора в приватно-виробничому комерційному підприємстві «СТС» Конотопського району потужністю 100 тис. т

    «У фермерському господарстві „Натон“ Путивльського району завершена реконструкція приміщення для утримання 52 тис. голів птиці, у ФГ „Озон“, АФ „Глазівська“ та ТОВ „Контакт Плюс“ Шосткинського району — реконструкція приміщень для утримання молодняку великої рогатої худоби по 200 голів в кожному. У ТДВ „Маяк“ та ТОВ АФ „Лан-СК“ Тростянецького району проведено реконструкцію молочно-товарних ферм потужністю відповідно 600 та 200 голів корів», — додає прес-служба.

    Нагадаємо, в Україні інвестиції в АПК пішли на спад.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.