• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Київщині аграрії недоотримали урожай сої
    Опубликовано: 2020-01-05 14:04:16

    Аграрний рік 2019 був досить непередбачуваним та не прогнозованим. Хоча в цілому, як кажуть деякі аграрії, виявився цілком задовільним. Про це SuperAgronom.com розповів Андрій Калініченко, агроном СФГ «Горизонт-2», що на Київщині.

    «Ми вирощуємо сою, соняшник, кукурудзу, пшеницю, ріпак. По врожайності, соя була 2,5 т/га, пшениця — 6 т/га, озимий ячмінь — 7 т/га, соняшник — 4-4,5 т/га. По сої можна було краще. Ми завжди використовували одну й ту саму технологію по всіх полях тільки різні сорти. Пізні сорти дали дуже поганий результат, там було 2 т/га, а ранні показали дуже хороший результат – 2,7-3 т/га. Через холодну погоду і дощового літа не було запилення і я на це не міг повпливати», — розповів агроном.

    За словами Андрія Калініченка, у господарстві зіштовхнулись цьогоріч з чортополохівкою, але проблема була вирішена швидко. Також були довгоносики на соняшнику, але теж обійшлося без великих «жертв» з боку культури.

    «Можна вважати, що таких проблем і не було, навіть соя клопів не бачила. Трішки підвела погода, якби не погодні умови, мали б кращі результати», — каже фахівець.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.