• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄБРР виділить на будівництво чотирьох заводів з переробки агровідходів $56 млн
    Опубликовано: 2020-01-04 13:03:40

    Європейський банк реконструкції та розвитку виділив 56 млн доларів США на будівництво чотирьох заводів з переробки лушпиння соняшника у електроенергію. Згідно з проектом, потужність електрогенеруючих об’єктів на біомасі складе 47 МВт, передає eba.com.ua.

    ЄБРР надав кредит чотирьом українським компаніям групи Kernel, провідному та найбільшому в Україні виробнику та експортеру соняшникової олії, а також основному постачальнику сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки.

    Позичальники повинні будуть побудувати заводи з сучасними електростанціями з переробки біомаси у “зелену енергію на наявних виробничих майданчиках, розташованих в Україні.

    Обрані компанії також отримають транш у розмірі 8 мільйонів доларів США від Фонду чистих технологій.

    Юридичним радником ЄБРР у зв’язку із забезпеченим строковим кредитом виступила компанія Redcliffe Partners.

    Проект дозволить зробити вагомий внесок у забезпечення енергетичної незалежності України, а також у захист та зменшення забруднення навколишнього середовища.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.