• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві відкриють 200 точок продажу соціального хліба
    Опубликовано: 2019-11-20 12:05:22

    У Києві працюватимуть 200 об'єктів роздрібної торгівлі хлібом, хлібобулочними виробами та іншими товарами, що користуються найвищим споживчим попитом у Києві. Товари можна буде придбати зі знижкою від 20% до 70%. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

    "У столиці працюватимуть 200 об’єктів роздрібної торгівлі хлібом, хлібобулочними виробами та супутніми товарами, що користуються найвищим споживчим попитом у Києві", - повідомив Поворозник.

    Таким чином, окрім хліба у таких точках можна буде придбати кондитерські вироби, цукор, чай, каву, какао, борошно, крупи, макаронні вироби, сухі продукти дитячого харчування і харчові концентрати, кавові напої, мед, варення, повидло, джем, безалкогольні напої та гарячі напої (чай та кава).

    "Йдеться про надання пільговим та непільговим категоріям киян – власникам муніципальної картки "Картка киянина" спеціальних знижок. Розмір знижок для пільгових категорій встановлено від 70% до 25%. Для непільгових категорій власників муніципальної картки киянина на соціальні види хліба діятиме знижка 20%", – зазначив Поворозник.

    Повідомляється, що для забезпечення соціальної потреби киян доступу до необхідних продуктів харчування, київська міська влада розпочала реалізацію проектів щодо створення мережі об’єктів роздрібної торгівлі продуктами харчування, що користуються найвищим споживчим попитом. За результатами перших конкурсів переможцем визначено ПрАТ "Київхліб".

    До соціальних видів хліба за спеціальною системою знижок належать батон нарізний "Київський", житньо-пшеничний подовий "Український" та хліб пшеничний I ґатунку "Пшеничний".

    Нагадаємо, програма продажу соціального хліба у Києві діятиме мінімум до 2020 року.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.