• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На українському ринку зафіксоване збільшення пропозиції цибулі
    Опубликовано: 2019-06-02 13:03:15

    На даний момент операторам ринку вдалося втримати попередні встановлені ціни на цибулю в Україні після зниження, що відбулося на минулому тижні через збільшення пропозиції.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Української плодоовочевої асоціації (УПОА), аналітики не виключають чергового зниження цін у даному сегменті вже найближчим часом.

    Після аномального зростання цін на цибулю в Україну почали завозитись нові партії продукції, як минулорічної, так й нового врожаю. Паралельно з цим, українські виробники, побоюючись перенасичення ринку, прискорили реалізацію своїх запасів, у тому числі й некондиційної цибулі.

    Учасники ринку на минулому тижні відмітили деяке збільшення пропозиції цибулі на українському ринку, а враховуючи той факт, що до продажів пропонувалася продукція різної якості, діапазон цін, як і раніше, був доволі широкий, а саме 15-23 грн/кг. За найбільш високими цінами пропонувалася саме українська цибуля високої якості, але обсяги пропозиції такої продукції були незначними.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.