• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2018 році Україна зменшила виробництво молочних консервів і сирних продуктів
    Опубликовано: 2019-02-16 10:08:53

    У 2018 році Україна збільшила випуск продукції з незбираного молока (+2%) і справжнього сичужного сиру (+3%), плавленого сиру (+6%), СНМ (+11%), казеїну (+4%) і спредів (+ 13%).

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на infagro.com.ua, по більшості інших продуктів зафіксовано або стабільність, або зниження. Найбільш істотно скоротився випуск сирного продукту (-12%), СЗМ (-18%) і молочних консервів (-5%). Випуск масла, всупереч прогнозам, впав на 2%.

    Поточні показники виробництва молочних продуктів у більшості випадків відображають загальнорічну тенденцію. У грудні 2018 року в порівнянні з груднем 2017 дуже істотно скоротилося виробництво сухих молочних продуктів, правда, не всіх.

    Скоротилося виробництво вершкового масла і сирних продуктів. Навіть виробники свіжих молочних продуктів не змогли утримати тенденцію зростання. Помітне збільшення показників демонструють тільки виробники справжніх сирів, сироватки, СНМ і спредів.

    “У січні майже за всіма основними напрямками молочної промисловості статистика покаже спад виробництва. Винятком будуть сир і деякі сухі молокопродукти. В наступному місяці значне зростання виробництва продемонструють підприємства, що виробляють свіжі молочні продукти і, можливо, заводи з виробництва сухих молокопродуктів", - зауважили експерти.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.