• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новый и.о. министра агрополитики рассказала о планах
    Опубликовано: 2019-02-16 09:32:12

    Как мы уже сообщали, на днях Кабинет Министров Украины назначил на должность исполняющей обязанности Министра аграрной политики и продовольствия Украины Ольгу Трофимцеву.

    Предлагаем ознакомиться с первой приветственной речью Ольги Трофимцевой, опубликованной на ФБ, в новой должности. Приводим дословно.

    Шановні колеги та друзі!

    Позавчора, 6 лютого, Кабінет Міністрів України призначив мене на посаду виконуючої обов’язки Міністра аграрної політики та продовольства України. Я щиро дякую за високу довіру та підтримку Прем’єр-міністру України Volodymyr Groysman та колегам з КМУ. Український АПК останні роки динамічно і потужно розвивається, в тому числі, завдяки роботі команди Мінагрополітики. Наприклад, ми досягли серйозних результатів на зовнішніх ринках і задали чудовий темп в євроінтеграційних процесах в галузі. Щоб сектор і надалі міг залишатись одним з головних двигунів національної економіки, забезпечувати не лише продовольчу безпеку України, але й «годувати світ», аграрна політика має стати системною, ефективною і відповідати викликам сьогодення. Стратегічне бачення середньострокового розвитку сектору є, воно закладено в тому числі в секторальній стратегії «3+5» і нашій експортній стратегії.

    Тому моя мета та основне завдання на час роботи на цій посаді – дати АПК України нові стимули для розвитку: підтримка фермерів та кооперації має реально запрацювати, аграрна освіта та наука мають бути базою для росту галузі, система державного управління безпечністю та якістю продуктів харчування має бути відшліфована і наближена до європейських стандартів, а нові ринки для нашої переробленої продукції з доданою вартістю мають відкриватись не менш активно.

    Дякую всім за креативні привітання і побажання в ці дні і сподіваюсь на розуміння журналістів, до спілкування з якими я, як ви знаєте, завжди відкрита: я буду готова відповісти на всі ваші запитання як тільки розкладу всі нові завдання та напрямки роботи по відповідним поличкам в своїй голові.

    http://agropravda.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.