• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • IХ Міжнародний фестиваль моди “KYIV FASHION 2005”
    Опубликовано: 2005-09-14 11:02:00
    Київська міська державна адміністрація та АТ “Київський міжнародний контрактовий ярмарок” запрошують Вас відвідати найбільший за всі роки незалежності України IХ Міжнародний фестиваль моди “KYIV FASHION 2005” (осінь).
    IХ Міжнародний фестиваль моди “KYIV FASHION 2005” проходитиме 14-17 вересня 2005 року у ДРУГОМУ ПАВІЛЬЙОНІ найбільшого в Україні виставкового центру “ КиївЕкспоПлаза ” (вул. Салютна, 2-б, станція метро “Нивки”). У фестивалі беруть участь понад 300 провідних вітчизняних та іноземних компаній з 21 крани світу.
    Свої останні досягнення у галузі легкої та текстильної промисловості демонструють: Україна, Білорусь, Бразилія, Велика Британія, Греція, Ізраілю, Індія, Іспанія, Італія, Китай, Корея, Латвія, Литва, Нідерланди, Німеччина, Польща, Росія, Словенія, Туреччина, Фінляндія, Франція.
    Загальна площа “KYIV FASHION 2005» (осінь) складає понад 10 000 кв.м.
    IХ Міжнародний фестиваль моди “KYIVFASHION2005” (осінь) - це гармонійне поєднання найсучасніших тенденцій у розвитку моди та перспективних напрямків розвитку даної індустрії, які спрямовані на ознайомлення фахівців та відвідувачів з напрямками стилю та дизайну, нових сезонних колекцій, з новинками промислового та побутового обладнання для легкої та текстильної промисловості. Фестиваль сприяє встановленню нових та зміцненню існуючих ділових контактів між постачальниками, виробниками та оптовиками галузі.
    Міжнародний фестиваль модиKYIVFASHION 2005” (осінь) – це місце, де представлена мода у всіх її проявах, місце, де можна побачити тенденції розвитку легкої та текстильної промисловості не тільки нашої держави, але й багатьох країн близького та далекого зарубіжжя таких, як Україна, Білорусь, Бразилія, Греція, Індія, Іспанія, Італія, Китай, Корея, Латвія, Литва, Нідерланди, Німеччина, Польща, Росія, Словенія, Туреччина, Фінляндія, Франція.
    На сьогодні фестиваль KYIVFASHION 2005” (осінь) об’єднав в собі пять виставок:
    · XVІ міжнародну спеціалізовану виставку “КИЇВ ЕКСПО СТИЛЬ”, де буде представлено жіночий, чоловічий та дитячий одяг, спортивний та джинсовий одяг, авторські ательє, молодіжну моду, модні будинки, галантерею, стильні аксесуари.
    · ІІміжнародну спеціалізовану виставку “САЛОН ВЗУТТЯ, ШКІРИ ТА ХУТРА “ІКОМ”, з багатим асортиментом виробів із шкіри та хутра, шкіргалантереї, жіночого, чоловічого та дитячого взуття, а також засобів догляду за шкіряними та хутряними виробами.
    · VIІ міжнародну спеціалізовану виставку “САЛОН БІЛИЗНИ”, яка пропонує широкий спектр жіночої, чоловічої та дитячої білизни на будь-який смак, купальні костюми та аксесуари, білизну для сну та відпочинку, панчішно-шкарпеткові вироби, столову білизну.
    · VIІ міжнародну спеціалізовану виставку “КИЇВ ТЕКСТИЛЬ” – це різномаїття тканин, трикотажу, ниток, пряжі, фурнітури та аксесуарів, домашній текстиль, вироби для дому, барвники тощо.
    · ІІ міжнародну спеціалізовану виставкуЕКСПОТЕХМАШ”” – виставку обладнання та технологій легкої та текстильної промисловості.. На виставці широко представлений асортимент промислового, побутового та швацького обладнання, системи САПР і обладнання для розкрою, промислове вишивальне та вязальне обладнання, обладнання для волого-теплової обробки, засоби малої механізації, запасні частини, голки.
    Як і завжди, організатори підготували насичену бізнес-програму, що охоплює актуальні проблеми галузі та буде цікава як фахівцям та представникам спеціалізованих ЗМІ, так і пересічним відвідувачам.
    Яскравимиподіямифестивалюстанутьподіумнаяпрограма «Fashion show» таконкурс молодих дизайнерів одягу “АВТОГРАФ”, у якому братимуть участь молоді індивідуальні дизайнери одягу та дизайнери швацьких підпиємств. Покази програми «Fashionshow» проходитимуть щоденно.
    Усіх знавців та шанувальників стилю та моди АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошує на IХ Міжнародний фестиваль моди KYIVFASHION 2005” (осінь). Офіційне відкриття фестивалю відбудеться 14 вересня об 11:00 у другому павільйоні виставкового центру “КиївЕкспоПлаза” (Київ, вул. Салютна, 2-б, автобусний експрес-маршрут від станції м. “Нивки”).
    Всю необхідну інформацію по проведенню фестиваля Ви можете отримати у дирекції реклами та PR
    АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»: протягом роботи виставки – у прес-центрі, по завершенню – за тел. (+38 044) 461-93-44, e-mail: elenakmkya
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.