• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обсяг фальсифікованої молочної продукції в Україні зріс до 30%
    Опубликовано: 2018-10-30 16:07:55

    Обсяг фальсифікованої молочної продукції в Україні сягає 30%.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Асоціації виробників молока, фальсифікат продається переважно на стихійних ринках, звідки за рахунок своєї низької ціни і відсутності інформації про реальний склад продукту, потрапляє на стіл українців.

    "Через безконтрольне виробництво фальсифікату, виробники молока втрачають ринок збуту. Врешті, якщо зараз ми переживаємо через підроблені молочні продукти, то за кілька років мине матимемо вітчизняної молочки взагалі, бо не буде молочного стада. Закликаємо споживачів підтримувати українських виробників, що випускають якісну продукцію. Адже тільки таким чином можна сприяти виробництву вітчизняного молока", - наголосила віце-президент АВМ Ганна Лавренюк.

    Варто зауважити, що від початку року УМІ (індекс умовної рентабельності виробництва молока) знизився на 40%, а поголів’я ВРХ за останні 5 років скоротилось на 17,5%.

    АВМ наполягає на прийнятті закону 3043-1 "Про молоко, а молочні продукти", який дозволить українцям чітко розрізняти фальсифікат від справжньої продукції та збільшить попит на якісну молочну продукцію.

    Нагадаємо, закупівельні ціни на молоко за місяць зросли на 4%, але залишаються нижчими минулого року.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.