• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • USAID надає підтримку українським виробникам плодово-ягідної продукції
    Опубликовано: 2018-06-03 14:01:25

    Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (ARDS) готовий підтримати участь п’яти українських малих чи середніх агропідприємств (МСП) у найбільшій у Азії виставці плодоовочевої продукції – Asia Fruit Logistica’2018.

    Про це йдеться в повідомленні асоціації «Укрсадпром».

    «Запрошуємо зацікавлені МСП-виробників і переробників фруктів, ягід та овочів подавати заявки на участь», — йдеться в повідомленні.

    За інформацією, Asia Fruit Logistica’2018 відбудеться у Гонконзі 5-7 вересня 2018 року. Asia Fruit Logistica є єдиною щорічною міжнародною торговельною виставкою в Азії в секторі фруктів та овочів, що сфокусована на виробництві свіжої продукції, а також на продуктах із неї. Виставка об’єднує ключових гравців бізнесу з усього світу, що робить цей захід корисним як для відвідувачів, так і для учасників. Участь у заході дає можливість тримати руку на пульсі останніх тенденцій на мінливому ринку свіжих продуктів, встановлювати нові ділові контакти та розвивати бізнес.

    Проект ARDS відшкодує відібраним українським учасникам виставки витрати на оренду виставкового стенду стандартної забудови (30 кв. м) і дизайнерське оформлення стенду та розробку і публікацію маркетингових матеріалів.

    Нагадаємо, на українському ринку в поточному сезоні може спостерігатися дефіцит вишні, незважаючи на те, що площі під цією культурою в країні розширилися.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.