• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні поменшає молока
    Опубликовано: 2018-01-09 10:09:25

    Згідно свіжого звіту Міністерства сільського господарства (USDA), у поточному році слід очікувати зменшення світового виробництва молока до рекордних 510,09 млн тонн, що на 9,06 тис. тонн більше від обсягів 2017 року. 

    Про це повідомляє Agropolit.com.

    В Україні також буде менше молока —  якщо у у 2017 році обсяг виробництва був на рівні 10,3 млн тонн, то за прогнозами 2018 року — 10,25 млн тонн. Також очікується, що економічне зростання та зростання світових цін зможе активізувати розвиток виробництва молока серед промислових підприємств. Однак дрібні виробники, швидше за все, продовжуватимуть скорочувати поголів`я через низьку прибутковість.

    Згідно даних аналітиків, також варто очікувати і зниження виробництва масла в Україні. Прогноз для 2018 року становить 104 тис. тонн, що на 3 тис. тонн менше, ніж у 2017 році.

    Нагадаємо, Антимонопольний комітет України (АМКУ) підтвердив штраф в розмірі на 34 млн грн, накладений в 2013 році на компанію «Лакталіс-Україна» (Київ) за розміщення неповної інформації на упаковці продукту.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.