• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стабілізатори напруги ТМ «LVT»
    Опубликовано: 2017-12-06 14:44:17

    Львівська компанія "LVT" - заснована в 1995 році. Ключовими напрямками діяльності цієї фірми стало виробництво таких необхідних механізмів, як однофазні стабілізатори напруги і аксесуари для ефірного та кабельного телебачення.

    Базові засади цього підприємства це випуск ефективної та якісної продукції з доступною ціновою політикою.

    Результат пошуку зображень за запитом "лвт"

    ТМ "LVT" у своїй діяльності дотримується самих високих стандартів якості, які стали доступними завдяки високопрофесійним фахівцям та виробництву, яке проводиться на сучасному обладнанні. Стабілізатори напруги від ТМ "LVT" - це оптимальне рішення проблем з нестабільною мережевою напругою і рекомендовані для використання з котлами опалення, холодильниками і комп'ютерною технікою. Тепер це - повномасштабна компанія, яка займається випуском однофазних стабілізаторів напруги .

    Фахівці компанії впевнені в надійності своєї продукції, оскільки самі контролюють етапи її виробництва, починаючи від обробки металу та нанесення покриття до вже саме тестування кожного випущеного агрегату на випробувальному стенді. Разом з багаторічним досвідом роботи вони придбали стійкість до труднощів і викликів ринку, а також навчилися якісно і чесно виконувати поставленні завдання.

    Зараз в будинках з'являється все більша кількість електричних приладів. Сьогодні важко уявити наші будні без холодильника або мікрохвильовки. Але оскільки старі електромережі запускались на досить менші навантаження, скачки та перепади напруги в мережі сьогодні стали поширеним явищем. Кращий метод, який не допустить виникнення проблем з домашніми помічниками від перепадів напруги, це установка стабілізатора напруги.

    ТМ "LVT" пропонує обширний спектр стабілізаторів напруги, які в залежності від принципу роботи поділяються на два види:

    - електромеханічні стабілізатори (релейний тип);

    - сімісторні стабілізатори (електронний тип).

    Такі механізми на сьогодні незамінні практично в кожному будинку, так як легко допомагають уберегтися від запаху підгорілої проводки і зайвих розтрат грошей і нервів.

    Стабілізатори напруги від ТМ "LVT" стають у нагоді в першу чергу для захисту систем керування автономним опаленням ( котли, тощо) та для стабілізації живлення домашніх помічників (комп'ютерів, холодильників та інших електроприладів ).

    На даний час більша частина стабілізаторів не перенесуть напругу 380 В. При вхідній напрузі 380 В, ці прилади будуть відмикати навантаження, але при цьому легко можуть зламатись самі.

    Але дана торгова марка має моделі серії АСН, які мають захист від напруги у 380 В.

    Модель з лінійки АСН, а саме LVT АСН-250 призначений для функціонування з потужністю споживання до 250 Вт. Такий агрегат легко забезпечує автоматизований контроль над роботою мережі та регулює вихідну напругу мережі при вхідній

    145 В - 280 В.

    В стабілізаторах напруги з модельного ряду АСН є автотрансформатори тороїдального типу, для яких характернітакі переваги це меншы показники ваги, габаритів, крім цього ці прилади мають вищий ККД, їх обмотки продуктивніше охолоджуються.

    Крім всього вищезаначеного прилади від цієї фірми мають не менш важливі характеристики, а саме, комфортна експлуатація у житлових приміщеннях. Коли агрегати ТМ "LVT" функціонують в парі з телевізором, споживач не відчує дискомфорту від такої співпраці, адже стабілізатори працюють без шумового ефекту. Такий показник досягнутий за рахунок того, що було якісно виготовлено і надійно змонтовано автотрансформатор тороїдального типу з мідними обмотками.

    Агрегати стабілізації напруги від ТМ «LVT» мають ще досить переваг для того, щоб зупинити на них свій вибір.

    Якщо Ви шукаєте надійний стабілізатор напруги, рекомендуємо інтернет-магазин - http://стаб.укр

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.