• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Syngenta в Україні інвестує близько $1 млн у розвиток агрохімічної дослідницької станції
    Опубликовано: 2017-09-11 17:32:32

    Найбільша у світі компанія з продажу насіння і засобів захисту рослин Syngenta (Швейцарія) має намір інвестувати близько $1 млн у розвиток агрохімічної дослідницької станції в Білій Церкві Київської області.
    Про це повідомив генеральний директор Syngenta в Україні Гебхард Рогенхофер.
    «Не можу сказати точно, тому що ми тільки почали проект, поки приблизно $1 млн», ― зазначив Рогенхофер.
    Він повідомив, що в науково-селекційному центрі в Дніпропетровській області, у який було інвестовано також $1 млн, українські аграрії селекціонували перший гібрид кукурудзи.
    Також Syngenta планує збільшити чисті продажі засобів захисту рослин на 3% і насіння на 7% в Україні в 2017 році.
    «Ми в цілому бачимо зростання ринку в 2018 порядку 6,5-6,9% у середньому. Будуть зростати ті ринки в Україні, де є потенціал до інтенсифікації», ― додав директор із маркетингу Syngenta в Україні Костянтин Іванюк.
    Крім того, компанія в рамках програми The Growth Plan планує реалізувати до 2020 року проект із боротьби з деградацією сільгоспугідь на базі фермерського господарства «Широкоступ» (Київська область) і збільшити ефективність вирощування кукурудзи на 8% і соняшнику на 15% без збільшення посівних площ, водоспоживання й інших витрат.
    Для реалізації проекту були відібрані господарства Вінницької, Київської та Черкаської областей.
    Довідка:
    Syngenta AG була утворена в листопаді 2000 року в результаті злиття двох великих світових компаній із продажу засобів захисту рослин ― швейцарської Novartis і англійської Zeneca. ТОВ «Сингента» було зареєстровано в Україні в 2001 році.


    Інфоіндустрія


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.