• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробництво сиру в Україні у вересні залишиться на високому рівні
    Опубликовано: 2017-09-10 14:03:14

    Українські сировари влітку цього року помітно збільшили випуск продукції, що не виправдалось ні внутрішнім, ні зовнішнім попитом. Проте, у вересні випуск продукції залишиться на високому рівні.

    Про це пише «Інфагро».

    У підсумку багато операторів увійшли в осінь з великими складами непроданого товару. Навіть акції з величезними знижками не дозволили позбутися зайвого сиру.

    Щоправда, означені проблеми не стосуються сирних продуктів, з їх реалізацією особливих проблем немає, вони в рекордних обсягах вивозяться за межі країни.

    Але все ж, незважаючи на великі склади, виробники сиру збираються збільшувати прайси, хоча, швидше за все, не на початку осені, як планувалося раніше, а тільки до кінця вересня. Адже сировина швидко дорожчає, а рентабельність при цьому падає.

    А поки провідні оператори пропонують дистриб'юторам традиційні сири по 115-135 грн за кг. При експорті такий товар поступово дорожчає і контрактується по $4100-4300 за тонну.

    Влітку українські сировари були вельми активними. Зокрема, минулого місяця вони виготовили 14,6 тис. тонн сичужних сирів і сирних продуктів, що на 7% більше липневого показника 2016 року. Звичайно, зростання демонструють в основному сирні продукти (підприємства відобразили 6,4 тис. тонн, а на насправді приблизно на 20% більше). Але і справжніх сирів зварено досить багато, за офіційною статистикою — 8,2 тис. тонн.

    Незважаючи на погані продажі сиру, його випуск буде значним і у вересні — оператори будуть робити закладку товару для зимової торгівлі.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.