• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ринок сільгосптехніки зросте на 30%
    Опубликовано: 2017-06-25 14:02:56

    Цьогоріч очікується загальне зростання ринку техніки як мінімум на 20-30%.

    Про це в інтерв’ю Agravery.com розповів генеральний директор «АМАКО Україна» Дмитро Бородій.

    «Цього року очікуємо загальне зростання ринку техніки, як мінімум на 20-30% по відношенню до минулого року», ― зазначив Бородій.

    Він додав, що більшою стала популярність тракторів в сегменті 150-200 к. с., він зараз тільки зростає.

    «Це пов'язано з тим, що господарства з середньою площею розвиваються, дозволяють собі сучасну техніку, але надсильні трактори їм не потрібні», ― пояснив Бородій.

    «Середні компанії займають в наших продажах до 90%. При цьому, вони часто і є клієнтами, які купують у нас сервіс і запчастини. Якщо у нас всього близько 6 тис. клієнтів, то приблизно 5,5 тис. ― це клієнти запчастин. Кількість клієнтів, які працюють за трьома напрямками, значно менше ― близько 5%. Для нас ключовим у цьому плані є збільшення рівня задоволеності наших клієнтів від роботи з нами, а нові клієнти у нас обов'язково будуть з'являтися, якщо поточні будуть задоволені», ― підсумував підприємець.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.