• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні з'явиться центр фасування картоплі
    Опубликовано: 2017-06-25 13:02:10

    Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» підписав грантову угоду із ТОВ «Агріко Україна», (с. Семиполки Київської області). За кошти гранту буде створений Центр фасування картоплі.

    Про це йдеться у повідомленні проекту на сторінці у Facebook.

    Зокрема, Центр фасування картоплі матиме модернізовану діючу лінію сортування картоплі і буде доукомплектуваний станціями зважування та фасування. Картопля сортуватиметься в пакети по 2,5–5 кг.

    Компанія має власне сховище для зберігання насіннєвої картоплі та продовольчої картоплі, виробничі та навчально-дослідні поля в Київській області, а також штатних агрономів-технологів, які надають консультаційний супровід виробникам картоплі з питань технології вирощування, збирання та зберігання.

    Так, покращення системи передпродажної підготовки картоплі сприятиме розширенню ринків її збуту насамперед через торгові мережі.

    Завдяки проекту сім учасників групи виробників ― ТОВ «Агріко Україна», СФГ «Лавр», ТОВ «Бровари Картопля», ТОВ «Віва Плюс», ТОВ «АФ Київська», ТОВ «АФ Андріївська», СТОВ «Журавушка» ― матимуть можливість на 30% збільшити продажі картоплі у торгові мережі порівняно з минулим роком (з 2400 тон до 3120 тонн), та отримати на 10-25% вищу ціну на свою продукцію.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.