• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Країни ЄС погодили розширення безмитних квот для України
    Опубликовано: 2017-06-11 14:06:56

    Комітет постійних представників ЄС досяг домовленості щодо позиції Ради ЄС щодо тимчасових торгових преференцій для України.

    Про це згідно з повідомленням Ради ЄС пише «Європейська правда».

    «Посли ЄС попросили чільну країну провести переговори з Європарламентом з метою швидкого прийняття заходів», ― йдеться в повідомленні.

    «Пропозиція має на меті поліпшення доступу українських експортерів до ринку ЄС, з огляду на складну економічну ситуацію і зусилля в ході економічних реформ України», ― додали в Раді ЄС.

    Нагадаємо, у вересні 2016 року Єврокомісія запропонувала підвищити квоти на ряд товарних позицій з України. 1 червня поточного року Європарламент проголосував за розширення безмитних квот для України з окремими винятками. Зокрема, євродепутати підтримали внесення поправок в пропозицію Єврокомісії про додаткові безмитні квоти для України, виключивши томати, пшеницю і сечовину з переліку продукції, щодо якої ЄК пропонувала ввести додаткові квоти.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.