• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бельгійські аграрії зацікавлені у співпраці з «Агропродсервісом»
    Опубликовано: 2017-05-25 18:39:30

    30 фермерів з Бельгії у складі групи від Асоціації селекціонерів Валлонії (однієї з трьох земель Бельгії) відвідали компанію «Агропродсервіс» з ознайомчим візитом.

    За словами керівника групи Філіпа Колларда, вони подорожують, аби перейняти досвід у великих країн, де сільське господарство розвинуте в дещо більших масштабах. Адже розміри Бельгії не дозволяють мати великих агропромислових підприємств.

    «Нам важливо бачити, як працюють наші колеги в України, адже ми знаємо, що Україна є аграрною державою. Ми зацікавлені в пошуку як однодумців, так і партнерів у вашій державі», – говорить Філіп Коллард.

    Вони оглянули яблуневі сади, завод із переробки соєвих бобів, лабораторію, склад для зберігання зерна, насіннєвий завод, елеватор, а також Тернопільський м’ясокомбінату, повідомила прес-служба «Агропродсервісу».

    Фермери з Бельгії відвідають й інші господарства Тернопільської, Львівської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

    «У наших колег з Бельгії є цікаві пропозиції щодо спільного ведення бізнесу та обміну передовим досвідом у розвитку тваринництва», – зазначив генеральний директор «Агропродсервісу» Іван Чайківський.

    Наступний візит бельгійських аграріїв до «Агропродсервісу» запланований на початок липня.

    AgroTimes

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.