• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії Прикарпаття розповіли про шкоду для врожаю в регіоні від раптового похолодання
    Опубликовано: 2017-04-22 18:45:54

    Арктичний циклон наробив багато лиха, проте Західна Україна постраждала від негоди найменше. Яких врожаїв слід чекати та які культури "підмерзли"?

    Про це повідомив в.о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин, пише 0342.ua.

    Вплив складних кліматичних погодних умов на урожайність сільськогосподарських культур очікується незначним. Зниження температурного режиму, особливо з мінусовою позначкою, несе загрози для плодових дерев з квітучим суцвіттям, — розповів Іван Андріїшин. — Також, практично припинилось запилення цвіту бджолами, що негативно вплине на урожайність кісточкових.

    Поряд з цим, сильні дощі та мокрий сніг, що пройшли на Прикарпатті позитивно впливають на стан сільськогосподарських культур, адже відбулося накопичення вологи в ґрунті.

    0342.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.