• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Аграрна технологічна компанія» відкриє завод з переробки сої потужністю 1,5 тис. тонн на добу
    Опубликовано: 2017-04-18 14:29:45

    «Аграрна технологічна компанія» планує в 2017 році завершити в Хмельницькій області будівництво заводу з глибокої переробки сої потужністю 1,5 тис. тонн на добу. Про це повідомив керівник проекту AdamPol Soja «Аграрної технологічної компанії» Дмитро Мотузко.

    «На першому етапі завод перероблятиме негенетично модифіковану сою на соєвий шрот, олію, лецитин і «білу пелюстку» (різновид харчового соєвого шроту. – ІФ). Надалі планується виробництво соєвих концентратів та ізолятів, які зараз в Україні не виробляються», – зазначив він.

    У планах компанії реалізовувати продукцію під брендом AdamPol Soja.

    Довідка

    «Аграрна технологічна компанія» – вертикально інтегрована аграрна компанія з виробництва насіння, вирощування зернових, олійних культур і овочів. Вирощує сою, кукурудзу та картоплю, щорічно збирає 250 тис. тонн різних зернових і олійних культур з площі 32 тис. га.

    У 2009 році ввела в експлуатацію насіннєвий завод виробництва Cimbria Unigrain A/S у Данії.

    Компанія має комплекс овочесховищ у Житомирській області потужністю зберігання 35 тис. тонн, лінії з миття та фасування овочів у роздрібну упаковку, елеваторний комплекс на 85 тис. тонн одноразового зберігання.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.