• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Агрохолдинг «Мрія» впроваджує «Планшет агронома»
    Опубликовано: 2017-04-14 17:00:16

    Агрохолдинг «Мрія» планує вдосконалити власний проект «Планшет агронома» і повністю відійти від паперової звітності по роботах в полі.
    Комп'ютеризація процесу звітності агрономів повинна скоротити час доставки інформації, підвищить її якість та актуальність, говориться в повідомленні прес-служби агрохолдингу «Мрія».

    «Раніше, щоб надати правдиву та актуальну інформацію з полів, агрономи використовували пошту, телефон, а самі дані з полів записували в свої блокноти. Тепер же, коли агроном приїжджає на конкретне поле, у нього в гаджеті, який, до слова, працює офлайн і не вимагає підключення до інтернету, є вся інформація по даному конкретному полю — скільки гектарів, які культури на ньому вирощуються і вирощувалися раніше, тобто можна дізнатися також всю його історію: технологічні операції, які відбувалися на полі, які препарати вносилися, з якою нормою і так далі», — розповідає Андрій Григоров, операційний директор «Мрія Агрохолдинг».
    Друга функція впроваджуваної програми — моніторинг полів, що дозволяє всім агрономам робити позначки безпосередньо в планшеті по кожному полю, додаючи свої коментарі, фотографії полів, вносячи прогнозовану врожайність культур і багато інших характеристик.

    superagronom.com

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.